APPLE STRUDLE
4 tart green apples, peeled and coarsely grated
6 fresh dates, seeded and chopped
¾ cup caster sugar
1 tsp NoMU Vanilla Extract
1 tbsp NoMU Sweet Rub
150g ground almonds
1 egg yolk
5 sheets phyllo pastry
100g butter, melted
½ cup flaked almonds
Preheat the oven to 180˚C.
Place the apples, dates, sugar, NoMU Vanilla extract, NoMU Sweet Rub, almond meal and egg yolk into a bowl and mix thoroughly.
Layer the phyllo sheets on top of one another, brushing with melted butter between each layer.
Spoon the apple mixture along the middle of the length of the phyllo pastry.
Fold over the ends and roll to enclose. Brush the top of the pastry with butter and sprinkle with the almonds.
Sprinkle generously with NoMU Sweet Rub. Place the strudel on a baking tray and bake in the oven for 20 to 25 minutes, until the pastry is crisp and golden.
Serves: 8
Recipe from Nomu
******ESPAÑOL******
STRUDLE DE MANZANA
4 manzanas ácidas verdes, peladas y ralladas gruesas
6 dátiles frescos, sin semillas y picados
¾ de taza de azúcar en polvo
1 cucharadita de extracto de vainilla NoMU
1 cucharada de NoMU Sweet Frote
150 g de almendras molidas
1 yema de huevo
5 hojas de masa de hojaldre
100 g de mantequilla derretida
½ taza de copos de almendras
Precaliente el horno a 180 ˚ C.
Ponga las manzanas, los dátiles, el azúcar, el extracto de vainilla, NoMU Sweet Rub, harina de almendra y yema de huevo en un tazón y mezcle bien.
Coloque las hojas de masa de hojaldre una encima de otra, cepillando con mantequilla fundida entre cada capa.
Vierta la mezcla de manzana en medio de la masa de hojaldre a lo largo.
Doble las puntas y enrolle para cerrar. Cepille la parte superior de la masa con mantequilla y espolvorear con las almendras.
Espolvorear generosamente con NoMU Sweet Rub. Coloque el strudel sobre una bandeja de horno y cocer en el horno durante 20 a 25 minutos, hasta que la pasta esté crujiente y dorada.
Porciones: 8
Receta de Nomu
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